шестата

  • Јоаким

    Метал Машина еп 06 со Јоаким од Сабатон

    На Бла Бла ТВ, погледнете ја шестата епизода од првата сезона на Метал машина. Гостинот е Јоаким од Сабатон. Погледнете ја четвртата епизода од метал машина со Марко Мендоза во гага репете....
  • Отворена шестата самостојна изложба на академскиот сликар Никола Пијанманов

      Превземено од: strumicadenes.com   Во НУЦК „Антон Панов“ се отвори шестата по ред изложба на академскиот сликар Никола Пијанманов. Беа претставени 50-тина слики под тематски наслов „Остатоци.       Изложбата беше отворена со театарска минијатура „Храм“, одломка инспирирана од култното остварување на рускиот режисер Андреј Тарковски, „Андреј...