Шопе

 • Шопе и Мики Ли интервју дел 3

  Шопе и Мики Ли интервју дел 3 Во новата расправа за нумерологијата и универзумот низ интервјуто што го прави Емило Шопе на Мики Ли, дознаваме за вредностите на животот и за книги што можат да го променат животот на човекот. И од претходните интервјуа, а посебно и од ова,...
 • Интервју на Годината

  Интервју на Годината Шопе го интервјуира Мики ЛИ Двата најмаркантни ликови од Штип, нашиот Емило Шопе и галактички познатиот Мики Ли ги скршија мечевите во ова вју. Шопе и Мики се најдоа на иста бранова должина и меридијанска ширина на неколку теми. Мики Ли дури ја анализираше побегушата на...
 • Шопе повторно го прослави 22-от роденден

    Штипскиот јунак и амстердамец Емило Шопе вчера на 22 октомври, го прослави повторно својот 22-ри роденден. Бла Бла ТВ му го честита роденденот и му посакува уште многу 22-ри родендени.  ...
 • Шопе и Животинското Царство!

  Денес околу 20 и 20 часот на бла бла тв иде премиерата на животинско царство со шопе за камилите. Зборуе и се објаснува со Амир од Скопската зоолошка градина.За шо им се тија грбки,колку јадат и за шо све ги бива, какви се нивните адети, и кој луѓе имаат...
 •  Шопето со братучедите Арон и Зара!!!

  Во новата епизода на животинско царство гледајте како се лае со првите братучеди кучињата само на Бла Бла ТВ околу 20 и 20 часот.Шопето ќе ви објасне по колку категории ги делиме видови и под видови, кои се нивните човечки карактеристики и колку ние луѓето поседуваме нешто кучшко. Серендата без...
 • Денес од 20:20 Животиско Царство со Шопе

  Денес е денот коа Емило Шопето прави историја во www.blabla.mk Во 20:20 отприлика светот нема да остане ист, Животиското царство започнува да се прикажува низ очите на Пробисветот Емило Шопе од Штип . Кокошките како негови блиски се првата епизода од ова шумористично реално шоу, ќе ја запознаете братучетка...
 • Шопе

  Македонштина еп 07 со Шопе

  Во оваа епизода на Македонштина ќе дознаете како еден Македонец успеа да се откаже од алхохолот. Ќе слушнете и неколку негови авторски песни и ќе дознаете нешто повеќе за Амстердам....