Јоаким

  • Јоаким

    Метал Машина еп 06 со Јоаким од Сабатон

    На Бла Бла ТВ, погледнете ја шестата епизода од првата сезона на Метал машина. Гостинот е Јоаким од Сабатон. Погледнете ја четвртата епизода од метал машина со Марко Мендоза во гага репете....