Џимиринки

  • Томислав од „Џимиринки“ стана ОРГАН!!!

    Томислав, еден од екипата на „Џимиринки“ продукција, не убавиот, не дебелиот, тој измеѓу, стана орган! И тоа внатрешен! Информацијата е непотврдена, на социјалните мрежи осамна фотографија од него во униформа. Редакцијата на БлаБла ТВ, не може со сигурност да ја потврди информацијата, со оглед на тоа што е можно...
  • Џимиринки

    Македонштина еп 11 со Џимиринки

    Џимиринки се познати комичари во нашиов мал јужен циркус. Еве што подетално имаат да ни кажат за нивната макотрпна работа да не насмеат и оттргнат од секојдневието....