anfernypennyharhaway

  • Лост енд фаунд – Пени Хардавеј

    Жареше и палеше на времето. Го споредуваа со Меџик Џонсон и Мајкл Џордан , со неговата брзина, талент и интелегенција ги освои навивачите на Орландо Меџик. 1996-тата година изгледаше дека ќе биде негова сезона, со неговиот соиграч Шекил Онил, со кои беа ѕвезди во подем.Со неговата добра игра успеа...