bliznakinji

  • Холивудски близнаци

    Знаете сите дека сплет на гени и околности прави да таму некаде имаме сите свој близнак-не по мајка, не по татко (за ова второво не сме сигурни) ами по лик-еве неколку Холивудски ѕвезди кои за својот животен тек ги имаат упознаено своите изгубени близнаци. Иан Сомерхолдер и Роб Лов...