corcscrew

  • DIY Тапа Муабет идеја

    Имате проблем со алкохолот, ама пиете само сортни вина, и емотивно се врзувате со секоја тапа. Сега има начин да ви останат сеќавањата на прекрасните моменти кои можеби и не ги памтите-како? Лесно, искористете ги тапите од вината за да создадете дел од мебелот или ентериерот. Вашата жена ќе...