Dead daisies

  • Џон Кораби

    Метал Машина еп 05 со Џон Кораби

    После легендарниот Марко Мендоза, гостинот во Метал машина ни беше неговиот колега од Dead daisies, фамозниот рокер Џон Кораби, најпознат по своето пеење во Motley Crue во 1992 година. За неговиот живот, како и неговата долга и успешна кариера слушнете нешто повеќе во новата епизода на Метал машина на...
  • Марко Мендоза

    Метал Машина еп 04 со Марко Мендоза

    Во оваа ексклузивна епизода на Метал машина гостинот ни беше Марко Мендоза, моменталниот басист на групата Dead Daisies! Тој свирел со многу легендарни бендови како Thin Lizzy, Whitesnake, Dolores O’Riordan, Lynch Mob…За што зборувавме, погледнете само на Бла Бла ТВ....