driveby

 • Драјв бај еп 12 со Тонио Сан

  Драјв бај еп 12 со Тонио Сан

  Денес во Drive by гостин е е еден од поквалитетните рапери на македонската естрада – Tonyo San . Се вртеа секакви муабети , се раскажуваше за хип хопот и за многу други работи. Доколку сте заинтересирани за македонскиот хип хип и за она што има Tonyo San да го сподели со...
 • Драјв Бај со тату мајсторот Ацо Николов -Тизер

  Во оваа епизода на Драјв Бај го имаме тату мајсторот Ацо Николов од Храмот на Мастилото-Temple of ink. Муабетиме со Ацо за тетовирањето, историјата на тетоважите во Македонија, културата икако кожата ќе ви висне на 60 години, ама вас ич кур нема да ве боли затоа што ќе бидете...
 • Драјв бај еп 04 со Баже ДСЦ

  Драјв бај еп 04 со Баже ДСЦ

  Со рап продуцентот Баже ДСЦ збориме за раперските работи, за новиот проект-инструменталниот албум со Даре ДТ, за макрапот, за влијанијата, кјубејсот и падот на рубљата....
 • Драјв бај еп 03 со Ади Имери

  Драјв бај еп 03 со Ади Имери

  Рок богот и гитарскиот виртуоз-Ади Имери во Драјв Бај. Се зборува за металот во нашите срца, за првите искинати жици и нерви, настапите, рок кучките кои ги следат и им се сексуални робинки (groopies) како и проектите на овој мултиинструменталист и легенда во најава....
 • Репризи на Бла Бла ТВ

  Овој викенд по повод 8 Март, екипата на Бла Бла емитува викенд маратон од сите досегашни емитувани емисии, Македонштина, ДрајвБај, Пресметка, Како Да и тн. Уживајте во нашата програма и вратете ни фидбек што ви се допаѓа, што не, што треба да промениме, а што вие мислите дека недостасува...