Edward Murphy

  • Едвард Марфи – Марфиеви закони

    Имено, колку пати ви се десило работата што имате намера да ја сработите, да ја завршите без ич да не се замарате? На тоа, се разбира, не ви текнуе бидејќи таквиот развој на настаните ви се чини прилично нормален. Но, затоа, кога ќе ви тргне све у курац, почнувате...