electronic

  • Промоција на Македонска Рок Енциклопедија

    Промоција на Македонска Рок Енциклопедија на 08.05.2018 во МКЦ. Македонска РОК Енциклопедија (1963 – 2018) – ПРВ ТОМ Издавач: Corpus Delicti Records Приредувач на Енциклопедијата: Тошо Филиповски Тираж: 1000 примероци 333 МАКЕДОНСКИ МУЗИЧКИ СОСТАВИ Околу 2500 СПОМЕНАТИ МУЗИЧАРИ Околу 400 црно-бели фотографии Жанрови: rock, jazz, blues, electronic, hip hop,...
  • LakeAwake Трета сцена на Д ФЕСТИВАЛ !!!

    Д ФЕСТИВАЛ ја претставува третата бина – LakeAwake Stage, посветена на електронската музика Програмата за првиот ден на LAKE AWAKE STAGE ја претставуваат „ТЕЧНА КУЈНА“ и D2 Претставувајќи го фестивалскиот дух и концепт во своето вистинско значење,  Д ФЕСТИВАЛ – единстевниот тридневен open-air фестивал кај нас, годинава доаѓа со плеада...