exotist

  • Summers End @ Havana 18.09

    При крајот на летната сезона на свирки на отворено, во Хавана ќе се одржи метал вечер заедно со неколку скопски бендови. Ambroz, Exotist, Cortex и Groaned Cold ќе бидат задолжени за добар и темен метал. Ваше е да дојдете и да ги поддржите во нивната работа. Свирката е закажана на...
  • Exotist

    Досие гаражи еп 07 – Exotist

    Вистински виртуози во оваа епизода на Досие гаражи! Уживајте гледајќи ги Exotist!...