how to

 • 10 начини да го победите понеделник

  ЕХ ПОНЕДЕЛНИК КОЈ ГО ИЗМИСЛИ!!! ТРЕБА ДА ТРНЕ НЕДЕЛАТА ЕВЕ 10 НАЧИНИ КАКО ДА ГО ПОБЕДИТЕ ПОНЕДЕЛНИК 1.Испланирај си го работното време и обврските, можеби нема да го егзекутираш работниот план во целост но добро е да знаеш шо ќе правиш.Одбивноста од работата ќе ја намалиш доколку идеш по...
 • Сајтови на кои можеш нешто да научиш

  Интернетот е огромно поле на информации за кои не сме ни свесни дека постојат. За дел од нив треба да платиме одредена сума, но голем дел од нив се бесплатни. Ќе пробаме да составиме листа од 10-ина сајтови на кои би научиле нешто ново, бесплатно. Онлајн курсеви од најдобрите...
 • јак ебач

  Како да станеш јак ебач [еп 10]

  Гледајте Како Да…. со Викса и дознајте како може најбрзо и најлесно да станете јак ебач…...
 • Како Да… ручек кај нејзините [еп 09]

  Во оваа епизоца на Како Да… Викса ке ви препорача какво понашање доликува на ручек кај нејзините....
 • Кako Дa… Отзатнување [еп 08]

  Кako Дa… Отзатнување...
 • Пеглање

  Како да… Пеглање [еп 07]

  Во оваа епизода на Како да Викса ќе каже збор-два околу пеглањето....
 • слабеете и се здебелите

  Како да слабеете и се здебелите [еп 06]

  Вкусната храна е задоволство но ако се претера мора да се почне обратниот процес-диета.Викса ќе ви демонстрира техники за слабеење и поправање, фори за натегање и затегање,финти за послаб изглед и други фазони у диетиката....
 • турски серии

  Како да се одкажеш од гледање турски серии [еп 05]

  Зависноста е опасна поготово ако е од непостојан извор како што е тв новелата. Начините како да се откажеш од тој зорт на гледање  сапуници со помошни помагала кој помагаат и делуваат помошно.советите кој дефинитивно важат за зависниците од сапуници, се добредојдени.Олечете се со помош на Како Да !!!!!...
 • Како да фатиш женска

  Како да фатиш женска а да не испаднеш сељак [еп 04]

  Батко Викса со фантастична Како Да епизода. Да фатиш женска а да не испаднеш сељак, е болна тема за машката популација веќе подолг период. Импресионирај ја, биди романтичен,свири некој риф,однесувај се кул со мајка и. Другите трикови кој може и да ви помогнат?...