june

  • КАКО СЕ СПРЕМАШЕ Д ФЕСТИВАЛ ВО ДОЈРАН

    БЛА БЛА ТВ МЕДИУМСКИ ПОКРОВИТЕЛ НА Д ФЕСТИВАЛ ВО НАРЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ДЕНА ЌЕ ВИ ГО ПОКАЖЕ Д ФЕСТИВАЛ ОД ПОЧЕТОК ДО КРАЈ Инаку, д фест помина одлично со огромна посетеност од 50000 луѓе во текот на трите дена.Хедлајнерите:Вилкинсон, Џајковски и Ману Чао си ги заработија хонорарите како и сите други...
  • Промо Бустање на Стрит Фестивал

    Респект за дечките што организираа уште еден одличен Стрит Фестивал во парк. Атмосферата во двата дена беше одлична. Бла Бла тв ви пренесува дел од неа.  ...