Motley Crue

  • Crush – Heavy and Glam журка во Гарсон

    Овој петок Dominion Events го зголемува волуменот и ги тапира косите. Во Гарсон ќе ви понудиме еден музички судир на две значајни групи кои, секоја на свој начин, го променила поимањето на музичките правци: глам рок и хеви метал. Двобојот ќе се одржи на територија на Њу Џерси. Од...
  • Џон Кораби

    Метал Машина еп 05 со Џон Кораби

    После легендарниот Марко Мендоза, гостинот во Метал машина ни беше неговиот колега од Dead daisies, фамозниот рокер Џон Кораби, најпознат по своето пеење во Motley Crue во 1992 година. За неговиот живот, како и неговата долга и успешна кариера слушнете нешто повеќе во новата епизода на Метал машина на...