toni

  • Драјв бај еп 12 со Тонио Сан

    Драјв бај еп 12 со Тонио Сан

    Денес во Drive by гостин е е еден од поквалитетните рапери на македонската естрада – Tonyo San . Се вртеа секакви муабети , се раскажуваше за хип хопот и за многу други работи. Доколку сте заинтересирани за македонскиот хип хип и за она што има Tonyo San да го сподели со...