Tonyo San

 • Артот и фактите на Tonyo San

  На 12.02.2017 (недела) на официјалниот YouTube канал на Легијата, својата премиера ја имаше новиот спот за песната на Tonyo San, “Арт и Факти”, од албумот на Tonyo San & Dj Goce SAF – Ветрови, лисја и капка сон, како најава на периодот кој следи… Бидете на фрекфенција! Beat, Mix...
 • Badu Bar presents San & Green

    Tonyo (San) & Foolish (Green) или проектот наречен ” Цветот на сетот ” овој Петок 4 декември повторно во Badu Bar со почеток во 21:30 What makes us smile? 🙂  ...
 • Во умот на Tonyo San

  Tonyo San ја подели „својата визуелна перцепција на една длабока Зен суштина“, а ние за момент ќе можеме да ѕирнеме во неговиот ум. Инаку, Антонио Арангеловиќ ака Тонио Сан професионално се занимава со музика, стрип и ликовна уметност. На музички план тој ја започнува својата кариера како соло артист под името...
 • Драјв бај еп 12 со Тонио Сан

  Драјв бај еп 12 со Тонио Сан

  Денес во Drive by гостин е е еден од поквалитетните рапери на македонската естрада – Tonyo San . Се вртеа секакви муабети , се раскажуваше за хип хопот и за многу други работи. Доколку сте заинтересирани за македонскиот хип хип и за она што има Tonyo San да го сподели со...