zenski fenomeni

  • Женски феномени

    Женски феномени еп 07

    Во денешната емисија на женски феномени ќе видите: како се оговара дечкото што го сакаме, што има во женски планер, како да оздравете за 5 мин. и како да добиете дозвола за викен журка. Интересни содржини спакувани во 20 минутна емисија....
  • ЕКСКЛУЗИВНО: Брука-До Преѓе на Бла Бла ТВ

    ЕКСКЛУЗИВНО само нa Бла Бла ТВ, од денес до среда, првиот спот и песна на Брука Бенд-До преѓе . Еве и неколку фотки од самото снимање : Навава тизер за видеото: Инаку видеото е снимано на неколку локации- Во Автобус бр.22, во Студиото на Бла Бла ТВ и во Ресторан...