Сиги
Сиги

16 Решетки еп 04 со Сиги

Сиги Токсиколози гостување на 16 ката на Бла Бла ТВ. Испука моќно како што го познаваме од предходно со многу добро флоу и поента во лириките.
Сик сиги зборува за почетоците на рап снимањето и други интересни топици од неговото рап битисување.

Категории
16 Решетки

ПОВРЗАНО