Животинско Царство

Водителот ве води во светот на животните нивните звуци, навики карактери, блискоста со некој луѓе, основните мерки и димензии боја мирис и вкус, нивниот вкус печени тие кој се готват и на тие кој и не се баш готват, нивните начини на мочање и серење, боја и мирис, и све што не сте знаеле за одредениот вид…

Водител

Водител на оваа емисија е г-дин ШОПЕ нашетан граѓанин со огромно познавање на зоологијата и навиките на луѓето и животните. Интересен, забавен, со свој изграден стил на однесување не сватен од околината но човек кој може да се зближи со секое животинско или човечко суштество.

Категории
Животинско Царство
51 Коментари на постот

Напиши Одговор

*

*

ПОВРЗАНО