Брука Бенд
Брука Бенд

Досие гаражи еп 06 – Брука Бенд

Бендот го сочинуваат: Близнаците од рап дуото Пука козметика- Чико и Буциман како вокали, грувот го дава Маестро Зоран Велковски – Зуро на Бас, за ритам гитара задужен е Кришо, бубњевите ги рока Јо Џагата од Делчево, брас секцијата ја дуваат Вали сакс, Џими труба, Нинич на тромбон (специјален гостин) и Бојан мали сакс, на клавијатура мелодира Стефчето, како и диџеј Димитри Је Ја.

Гледајте ја оваа епизода на Досие Гаражи со Бррррррука Бенд!

Категории
Досие Гаражи

ПОВРЗАНО