Културно Уметнички Работници
Културно Уметнички Работници

Досие гаражи еп 08 – Културно Уметнички Работници

Групата “Културно Уметнички Работници” постои од март 1999 година. Формирањето на овој состав е резултат на големото дружење во Кафе барот “Браво” помеѓу членовите на групите “Тотално Опуштање”, “No Name Nation”, “Бомбашки Процес”, “Жолтица на Бродот Баунти” и “Рок Агресори”. Имено членовите на овие групи решија да се состават во една дива орда и со здружени сили да се борат за ширење на рок културата.

Категории
Досие Гаражи

ПОВРЗАНО