Да Џака Накот
Да Џака Накот

Пресметка еп 03 со Да Џака Накот!

Пресметка со Да Џака Накот!

Пресметка со единствениот. Ни ја напраи честа да гостува во Пресметка и да го натера Иван да се измоча у гаќи од среќа. Имаше и трема реално. Да Џака Накот го остави печатот пред да замине со неговиот албум Неопходно зло 2020, а во Пресметка ќе каже доста јаки срања кои му се дешавале и се што е поврзано со рапот, Легијата и животот општо. Човек од кој може многу да се научи. Џака поздрав и ни фалиш.

Категории
Пресметка

ПОВРЗАНО

 • Шопе

  Пресметка еп 08 со Шопе!

  Пресметка со Шопе! За сите кои ја пропуштивте Пресметка со Шопе еве ви можност да ѕирнете во мозокот на легендарниот лик од Штип Шопе! Момакот е неверојатен има енергија...
 • Зафо

  Пресметка еп 07 со Зафо

  Пресметка на Бла Бла со Зафо Ако евентуално ја пропуштивте Пресметка предходниот четврток (срам да ви е ако сте пропуштиле) со Зафо еве права прилика да видите како се...
 • Марче

  Пресметка еп 06 со Марче!

  Пресметка со Марче на Бла Бла! У случај да ја промашивте епизодата што идеше предходната недела со Марче еве ви шанса да видите што се дешаваше и зашто Марче...
 • Андреј Џимиринки

  Пресметка еп 05 со Андреј – Џимиринки!

  Пресметка со Андреј – Џимиринки! У случај да ја пропуштивте емисијата со Андреј од Џимиринки само на Бла Бла у гага репете можете да си ја видите пак. Еден...