Лириковен Пироман
Лириковен Пироман

Пресметка еп 04 со Лириковен Пироман

Пресметка со Лириковен Пироман на Бла Бла

Лириковен Пироман е млад и перспективен рапер кој си напраи свое шоу. Во моментов е актуелен со песната Холограм како и со момците од групата Рап Позитив – Горе Доле. Малиот не знае да пее знае само да рапува али затоа на испрашувањето си пропеа све. Ко славеј. Не пропуштајте да го видите човекот за кој лудуваат многу малолетнички, Лириковен Пироман. Неговите милиони и контактите со Еминем , Тупак и Дре го прават новиот Еминем Тупак и Дре у едно. Неговото мото е ” Ја сум најбољи рапер” – Изјави кратко Лириковен и подоцна не беше достапен за коментар заради големите ангажмани и прегуст распоред. Доколку го пропуштивте ова неверојатно секси суштество глејте ја неверојатната реприза, кратка ама слатка.

Ljuboven-Roman-6

Категории
Пресметка

ПОВРЗАНО

 • Шопе

  Пресметка еп 08 со Шопе!

  Пресметка со Шопе! За сите кои ја пропуштивте Пресметка со Шопе еве ви можност да ѕирнете во мозокот на легендарниот лик од Штип Шопе! Момакот е неверојатен има енергија...
 • Зафо

  Пресметка еп 07 со Зафо

  Пресметка на Бла Бла со Зафо Ако евентуално ја пропуштивте Пресметка предходниот четврток (срам да ви е ако сте пропуштиле) со Зафо еве права прилика да видите како се...
 • Марче

  Пресметка еп 06 со Марче!

  Пресметка со Марче на Бла Бла! У случај да ја промашивте епизодата што идеше предходната недела со Марче еве ви шанса да видите што се дешаваше и зашто Марче...
 • Андреј Џимиринки

  Пресметка еп 05 со Андреј – Џимиринки!

  Пресметка со Андреј – Џимиринки! У случај да ја пропуштивте емисијата со Андреј од Џимиринки само на Бла Бла у гага репете можете да си ја видите пак. Еден...