Марче
Марче

Пресметка еп 06 со Марче!

Пресметка со Марче на Бла Бла!

У случај да ја промашивте епизодата што идеше предходната недела со Марче еве ви шанса да видите што се дешаваше и зашто Марче е шоумен каков што е. Во опуштена атмосфера и заебанции Марче си ја отвори душата и кажа за што бил осуден како почнала кариерата и колку знае да игра пикадо и кошарка. Пресметка со Марче видете ја тука!

Категории
Пресметка

ПОВРЗАНО

 • Шопе

  Пресметка еп 08 со Шопе!

  Пресметка со Шопе! За сите кои ја пропуштивте Пресметка со Шопе еве ви можност да ѕирнете во мозокот на легендарниот лик од Штип Шопе! Момакот е неверојатен има енергија...
 • Зафо

  Пресметка еп 07 со Зафо

  Пресметка на Бла Бла со Зафо Ако евентуално ја пропуштивте Пресметка предходниот четврток (срам да ви е ако сте пропуштиле) со Зафо еве права прилика да видите како се...
 • Андреј Џимиринки

  Пресметка еп 05 со Андреј – Џимиринки!

  Пресметка со Андреј – Џимиринки! У случај да ја пропуштивте емисијата со Андреј од Џимиринки само на Бла Бла у гага репете можете да си ја видите пак. Еден...
 • Лириковен Пироман

  Пресметка еп 04 со Лириковен Пироман

  Пресметка со Лириковен Пироман на Бла Бла Лириковен Пироман е млад и перспективен рапер кој си напраи свое шоу. Во моментов е актуелен со песната Холограм како и со...