Зафо
Зафо

Пресметка еп 07 со Зафо

Пресметка на Бла Бла со Зафо

Ако евентуално ја пропуштивте Пресметка предходниот четврток (срам да ви е ако сте пропуштиле) со Зафо еве права прилика да видите како се тоа изгледаше. Човекот е ѕвер.  Легенда од човек кој свирел во многу бендови знае многу за музика исто како и за авиони и контрола на летови. Забавно беше испрашувањето со Зафо каде што ко попче си призна се што праел.

Категории
Пресметка

ПОВРЗАНО