Шопе
Шопе

Пресметка еп 08 со Шопе!

Пресметка со Шопе!

За сите кои ја пропуштивте Пресметка со Шопе еве ви можност да ѕирнете во мозокот на легендарниот лик од Штип Шопе! Момакот е неверојатен има енергија колку за уште 5 животи и неговиот начин на размислување е фасцинантен. Во случај да ја пропуштивте премиерата ова е гага репетето од Шопе. Не пропуштајте!

Категории
Пресметка

ПОВРЗАНО