Доупнесс еп 01 со Мендо Вељановски
Доупнесс еп 01 со Мендо Вељановски

Доупнесс еп 01 со Мендо Вељановски

Погледнете ја епизода број 1 со гостинот Мендо Вељановски пионерот на екстремните спортови не само во Македонија и во целиот свет. Видете како започнал, кои се неговите најголеми достигнувања и со што се занимава во моментов.

Мендо има 62 години а за духот и ентузијазмот со кој е навлезен во екстремните спортови можат да му подзавидат и тинејџери. Доупнесс и Бла Бла ТВ го испоштуваа тоа максимално, погледнете…

Категории
ДОУПНЕСС

ПОВРЗАНО