Доупнесс еп 02 со Димитар Ристовски
Доупнесс еп 02 со Димитар Ристовски

Доупнесс еп 02 со Димитар Ристовски

Во втората епизода на ДОУПНЕСС гостин ни е Димсуро од Битола, гордоста наша во скејтпаркот. Разговаравме за неговите почетоци и што го навело на овој доуп спорт. Дечкото е еден од подобрите скејтери во Мк, располага со стил, скил и трикови ретко кој може да ги направи. Гледајте…

Категории
ДОУПНЕСС

ПОВРЗАНО