Доупнесс еп 03 со Огнен Крстевски - ОЏИ
Доупнесс еп 03 со Огнен Крстевски - ОЏИ

Доупнесс еп 03 со Огнен Крстевски – ОЏИ

Во епизода бр. 3 на ДОУПНЕСС емисијата за екстремни спортови, ќе го гледате ОЏИ- еден од првите блејдери во Македонија. Видете за неговите почетоци, кои воедно се и почетоци на македонските екстремни спортови.

Колку беше тешко да се набават Ролери и опрема, дали воопшто имало скејт- паркови и места за исполнување на мисијата Блејдер во МК.

Повреди и Скршеници !!!!!

Енергија и Љубов!!!!!

Категории
ДОУПНЕСС

ПОВРЗАНО