Доупнесс еп 07 со Антонио Фрањевски
Доупнесс еп 07 со Антонио Фрањевски

Доупнесс еп 07 со Антонио Фрањевски

Во седмата епизода на Доупнесс, гостин е Антонио Фрањевски. 27 годишен блејдер од Влае со повеќе од 10 години искуство. Учествувал на многу натпревари и може да го најдете на многу јутуб видеа. Покрај ролерите, ужива и во возење бајк на долги стази. Го сретнавме и во Дојран на Д Фестивал каде беше дојден со бајк.

Категории
ДОУПНЕСС

ПОВРЗАНО