Драјв бај еп 10 со Драш
Драјв бај еп 10 со Драш

Драјв бај еп 10 со Драш

Вечерва во Драјвбај со Драш-Графити цртач, за Кендо боите, илегалното и легалното, историјата на Македонските графити, кој прецртал врз кого и што значи Х да ти стави тајното друштво врз ѕидот, како се обежува ѕид-паралелата со мочање, и колку дизни можат да се сместат во Киндер Јајце и дали стикирањето е реално вредно колку троап, идентитетот на Бенкси и многу повеќе .

Петок во 19:19 на БлаБла ТВ.

Категории
Драјв Бај

ПОВРЗАНО