Драјв бај еп 12 со Тонио Сан
Драјв бај еп 12 со Тонио Сан

Драјв бај еп 12 со Тонио Сан

Денес во Drive by гостин е е еден од поквалитетните рапери на македонската естрада – Tonyo San . Се вртеа секакви муабети , се раскажуваше за хип хопот и за многу други работи. Доколку сте заинтересирани за македонскиот хип хип и за она што има Tonyo San да го сподели со нас тогаш дефинитивно не смеете да ја пропуштите оваа емисија. Сите во 19 и 19 закачете се на blabla.mk и уживајте во она што ни ги спремија Џака и Тони.

Peace out !

Категории
Драјв Бај

ПОВРЗАНО