дејт со 555 денари
дејт со 555 денари

Како да поминеш дејт со 555 денари [еп 03]

Во оваа епизода батко Викса ви покажува како да импресионирате на љубовен состанок со буџет од 555 денари. Згодите и незгодите кои може да ви се десат на жежок состанок со партнерка која може да испадне позахтевна од очекуваното. Во денешната економска кризна ситуација антихелперот Викса со корисни или некорисни совети!!!! Најважното е да се сакате себе си а љубената ќе разбере дека и таа треба да ве бендиса ако за ништо друго за трудот!!!!

Категории
Како Да ...?

ПОВРЗАНО