слабеете и се здебелите
слабеете и се здебелите

Како да слабеете и се здебелите [еп 06]

Вкусната храна е задоволство но ако се претера мора да се почне обратниот процес-диета.Викса ќе ви демонстрира техники за слабеење и поправање, фори за натегање и затегање,финти за послаб изглед и други фазони у диетиката.

Категории
Како Да ...?

ПОВРЗАНО