Најава за Rock Fest 2018

Најава за Rock Fest 2018

ROCK FEST 2018, ќе се одржи на 27, 28 и 29 април во МКЦ. Оваа година фестивалот е во организација на Баги Комуникации.

 

 

Категории
ВЈУ

ПОВРЗАНО