Вју со Тошо Филиповски за Македонската Рок Енциклопедија

Вју со Тошо Филиповски за Македонската Рок Енциклопедија.

Категории
ВЈУ

ПОВРЗАНО

 • Вју со „Мугер Фугер“ за концертот на 23 мај

  Вју со „Мугер Фугер“ за концертот на 23 мај, 2018 година, на кој ќе го промовираат десеттиот, јубилеен, студиски албум насловен „Татко“, на платото пред МКЦ, со почеток во...
 • Најава за Rock Fest 2018

  Најава за Rock Fest 2018 ROCK FEST 2018, ќе се одржи на 27, 28 и 29 април во МКЦ. Оваа година фестивалот е во организација на Баги Комуникации.    ...
 • Аrmadillo интервју

  Интервју со бендот Armadillo, за музиката, настапите, почетоците и нивниот прв албум. Armadillo е бенд кој постои од 2014. Членови на бендот се: Борис Минов – гитара, Саше Љолес –...
 • Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски

  Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски 24.11.2017, МКЦ. Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски 24.11.2017, МКЦ Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски24.11.2017, МКЦ Posted by Bla...