Томе Сиљаносκи
Томе Сиљаносκи

Метал Машина еп 01 со Томе Сиљаносκи

Ако случајно сте ја пропуштиле првата епизода на Метал Машина, сега имате можност да ја погледнете репризата.

Sequence 01.Still001

Гостинот ни беше Томе Сиљаносκи, тапанар на Siniac.

Следниот гостин во Метал машина е Ѓуле од Point Blank. Не заборавајте да ја погледнете новата  епизода во вторник, околу 20:20.

Категории
Метал Машина

ПОВРЗАНО