Перо Шпирт
Перо Шпирт

Метал Машина еп 03 со Перо Шпирт

Перо Шпирт е гитарист и вокал во познатиот треш метал бенд Санаториум. Тој е нашиот нов гостин во оваа емисија на Метал Машина. Слушнете ги интересните анегдоти што тој ке ги каже само на Бла Бла ТВ!

Категории
Метал Машина

ПОВРЗАНО