Марко Мендоза
Марко Мендоза

Метал Машина еп 04 со Марко Мендоза

Во оваа ексклузивна епизода на Метал машина гостинот ни беше Марко Мендоза, моменталниот басист на групата Dead Daisies!

Тој свирел со многу легендарни бендови како Thin Lizzy, Whitesnake, Dolores O’Riordan, Lynch Mob…За што зборувавме, погледнете само на Бла Бла ТВ.

Категории
Метал Машина

ПОВРЗАНО