Џон Кораби
Џон Кораби

Метал Машина еп 05 со Џон Кораби

После легендарниот Марко Мендоза, гостинот во Метал машина ни беше неговиот колега од Dead daisies, фамозниот рокер Џон Кораби, најпознат по своето пеење во Motley Crue во 1992 година.

metal mashina ep5

За неговиот живот, како и неговата долга и успешна кариера слушнете нешто повеќе во новата епизода на Метал машина на Бла Бла ТВ.

Категории
Метал Машина

ПОВРЗАНО