Јоаким
Јоаким

Метал Машина еп 06 со Јоаким од Сабатон

На Бла Бла ТВ, погледнете ја шестата епизода од првата сезона на Метал машина. Гостинот е Јоаким од Сабатон.

Погледнете ја четвртата епизода од метал машина со Марко Мендоза во гага репете.

Категории
Метал Машина

ПОВРЗАНО