Далтон

Метал Машина еп 07 со Далтон од Верка

После 3 епизоди со странски музичари, повторно се враќаме на македонската алтернативна сцена. На Бла Бла ТВ, погледнете ја седмата епизода од првата сезона на Метал машина. Гостинот е Влатко Нушев, ака Далтон од Верка.

Категории
Метал Машина

ПОВРЗАНО