Мистик#11- Егзорцизам – Опседнатост или психолошко пореметување

Мистик#11- Егзорцизам – Опседнатост или психолошко пореметување

Дали демонските сили се реални или се едноставно резултат на медицински или психолошки пореметувања, или се работи за спиритуални долмени кои ние не можеме сé уште да ги разбереме?

Категории
Мистик

ПОВРЗАНО