Мистик #20 – Чудовиштето од Лох Нес

Мистик #20 – Чудовиштето од Лох Нес

Голем дел од научната заедница го смета чудовиштето од Лох Нес за мит. Сепак, и покрај тоа, овој мит и понатаму останува еден од најпознатите туристички атракции.

Категории
Мистик

ПОВРЗАНО