Акција џоинт низ македонија!!!

Бла Бла ТВ поркенува акција инспирирана од краткото видео кое го објавивме вчера.

ЏОИНТ ПРЕД ПРЕПОЗНАТЛИВИ СЦЕНИ ОД НАШИТЕ МЕСТА

ЏОИНТ НИЗ МАКЕДОНИЈА

Наша цел е да ја подигнеме свесноста на граѓаните и ебените политичари дека е дојдено времето за легализирање на растението створено од мајка природа и долги 79 години од 1937 забрането и деградирано цензурирано, наше најмило.

Да покажеме дека на 100 % од нашата територија има луѓе кој би сакале не само да го сликнат и избегаат туку на раат да си го конзумираат без правни и физички последици за корисникот.

ЗНАЧИ ЕКИПА СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА НИ ПРАТИТЕ СЛИКА ОД ВАШИОТ СМОТАН ЏОКАВАЦ НА МЕСТО КОЕ Е ПРЕТПОЗНАТЛИВО ЗА ПОГОЛЕМ БРОЈ ЛУЃЕ- РЕПРЕЗЕНТ НА ГРАДОТ, НАСЕЛБАТА, СЕЛОТО, ПАРКОТ И ТН. ПР. ОД ПРЕД ШКОЛКА У ПАРК ВО СК, НА ШИРОК СОКАК ВО БИТОЛА, ФОНТАНАТА НА ТОШЕ ВО НЛ, КРУЖЕН ТЕК ВО ХРОМ И ДР.

ПРАВИЛНОPRAVILNO

НЕПРАВИЛНОU SOBA

СЛИКИТЕ ПРАЌАЈТЕ ГИ НА МАИЛОТ НА БЛА БЛА ТВ blabla.televizija@gmail.com со цел да не се натрупуваат пораки (кои почнавте веќе да ги праќате) на фан страните на ф.б. за да не промашиме некоја друга информација поврзана со музика ивент или било што друго.

КОГА ЌЕ СЕ НАСОБЕРАТ ДОВОЛНО СЛИКИ ВИДЕОТО ЌЕ ГО МОНТИРАМЕ И ЌЕ ГО ПУШТИМЕ ВО ЈАВНОСТА ДА СЕ ЗНАЕ ДЕКА НА НАС НИ Е ПОВАЖНО ТОА ОД БИЛО КОЕ ДРУГО ПРАШАЊЕ КАКО НА ПРИМЕР КОЈ ЌЕ НЕ КРАДЕ СЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ.

ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ДА ДОПРИНЕСЕМЕ НАШАТА ЗАЕДНИЧКА ГОЛЕМА ЖЕЛБА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ.

ИДЕМЕ ЏОИНТ НИЗ МАКЕДОНИЈА ПРВ ПАТ!!!

Категории
Промо БустањеТекнувалоТралалајкиШуш - Буш

ПОВРЗАНО