Александар Велики со официјален спот за Плочи

Песните ги напиша: Александар Гавровски;
Бас и глас: Александар Гавровски;
Гитари: Љупа Ангелов (Плочи);
Гитари: Ерик Омерагиќ (Свињи);
Acid: Синиша Евтимов;
Ритам програминг: Александар Гавровски, Дени Крстев, Васко Атанасоски;
Recording and mix: Крстев во Студио 1060;
Продукција: Гавровски, Атанасоски, Крстев во Студио 1060;
Дизајн на омот: Кристина Горовска;
Снимено во Скопје, Студио 1060 и Шупа, декември 2016 – март 2017;

https://balkanveliki.bandcamp.com/album/plo-i-svinji

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО