Алтернативен Скопски Земјотрес – интервју!

Алтернативен Скопски Земјотрес во Младински Културен Центар

Во интервју за Бла Бла – Урбана Телевизија дел од екипата што е заслужна како бенд лидерите на ПМГ Колектив и Новиот Почеток, објаснуваат како е замислен овогодешниот Земјотрес, кој ќе се одржи на 6-ти февруари.

 

 

12491801_1086917968015809_8468735215570390637_o

 

 

12524052_1091015140939425_8730561981056324995_n

Категории
интерВЈУПромо Бустање

ПОВРЗАНО