БАЗА 903-ТУРИ ТУРИ (ОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)

Групата База 903 го издаде и вториот сингл наречен Тури Тури. Видеоспотот го реализираше господинот Огнен Шапковски, а музиката е снимена во студиото на Валентино Скендеровски. Епа, Тури Тури!

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО