Баскерфест 2016-промо бустање видео и слики

Започна единаесетото издание на најголемииот и најмасовниот фестивал кај нас – Баскерфест. Големото отварање на настанот се случи на 10 јуни на плоштадот Македонија.

basker 2016 (1)

Баскерфест, уличниот театар под отворено небо, и оваа година ни носи атрактивни баскер изведувачи од целиот свет. Од 10 јуни па се до 19 јуни, во Скопје на градскиот плоштад „Македонија“, а и во повеќе градови низ државата ќе имаме можност да уживаме во многу улични перфморманси, баскер точки и музички настапи.

basker 2016 (15)

Екипата на Бла Бла ТВ беше присутна на отворањето, а снимивме и дел од настапите. Погледнете каква атмосфера се вжештуваше во Скопје, на плоштадот Македонија во нашето видео:

basker 2016 (16)

basker 2016 (14)

basker 2016 (13)

basker 2016 (12)

basker 2016 (11)

basker 2016 (10)

basker 2016 (9)

basker 2016 (8)

basker 2016 (7)

basker 2016 (6)

basker 2016 (5)

basker 2016 (4)

basker 2016 (3)

basker 2016 (2)

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО